Succesvol starten met uw eigen bedrijf?

Wat de drijfveer voor uw eigen onderneming ook is, geld vormt altijd de basis om uw wens van de grond te krijgen én om uw droom succesvol waar te maken. Ook Shareworxs is ooit vanuit zo’n droom ontstaan en we begrijpen en respecteren uw wensen dan ook als geen ander. Wij helpen u graag met financieel advies!

Deskundig advies voor al uw ingewikkelde vraagstukken
Heeft u eigen geld, wordt u gefinancierd en onder welke rechtsvorm is uw bedrijf financieel aansprakelijk? Ons administratiekantoor bestaat uit betrokken en gedreven specialisten, die luisteren naar uw wensen en zorgdragen voor uw onderneming. Overigens niet alleen met financieel advies, maar ook met lastige juridische vraagstukken.

Flexibele polissen die met u meedenken en meegroeien
Afhankelijk van uw wensen en soort onderneming kunnen wij u bijstaan met advies op maat op alle vlakken. Bent u zzp’er en heeft u hulp nodig met uw boekhouding? Als mkb-bedrijf op zoek naar iemand die u kan begeleiden met arbeidsconflicten? Laat het over aan Shareworxs! Geen langlopende ingewikkelde contracten, maar overzichtelijke en flexibele polissen. Bovendien heeft u altijd inzage in uw eigen Shareworxs-portaal en kunt u met vragen of onduidelijkheden altijd terecht bij uw persoonlijk contact. We nemen nooit besluiten uit eigen beweging en staan voor heldere en duidelijke communicatie.

Uw droom realiseren is ons doel
Desgewenst kunnen wij u en uw onderneming volledig ontzorgen en nemen we uw gehele administratie voor onze rekening. We dragen zorg voor uw boekhouding, helpen u aan een maximaal belastingvoordeel en denken met u mee over personeelszaken. Met de winst van delen als ons doel, is het succesvol realiseren van uw droom het resultaat!

Ontdek de winst van delen
Benieuwd naar hoe we uw onderneming kunnen ontzorgen met onze diensten? Onze gedreven en ervaren specialisten staan voor u klaar en denken graag met u mee. Maak eens een afspraak en laat Shareworxs u vrijblijvend informeren over ‘de winst van delen’!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *