Home > Polissen

Polissen

Onze polis op maat is dé manier om u kennis te laten maken met alle diensten en mogelijkheden van ons allround administratiekantoor. Zoekt u een financieel adviseur? Hulp bij werving en selectie? Een juridisch loket, ICT-service of marketingspecialist? Shareworxs is er voor zowel mkb-bedrijven als zzp’ers en kan op elk niveau en in elke vorm bijspringen. En verandert uw situatie? Dan veranderen onze flexibele polissen gewoon met u mee!

De specialisten van Shareworxs denken graag met u mee. We zijn betrokken bij uw onderneming en hebben altijd snel een deskundig antwoord op uw vragen. Bij al onze polissen geniet u dan ook van maximale flexibiliteit. Geen langlopende verplichtingen en op elk moment uit te breiden. Begint u als zzp’er, maar begint uw onderneming te groeien? Of wilt u als mkb-bedrijf meerdere polissen afnemen? Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met onze ervaren vakspecialisten de voordelige abonnementen die het best aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget!

Wij ontzorgen, u behoudt de controle!

Shareworxs is er voor mkb-bedrijven en zelfstandig ondernemers zonder personeel die op zoek zijn naar advisering en een duidelijk overzicht van hun situatie als ondernemer. Wij ondersteunen en adviseren op tal van administratieve en financiële punten, maar zijn er ook voor juridische hulp, marketing en communicatie en al uw personeelszaken.

We werken en denken graag met u mee! Dat doen we altijd in goed overleg, met heldere uitleg. Bovendien behoudt u de controle en heeft u met uw eigen Sharworxs portaal altijd inzicht in al uw gegevens in een veilige en betrouwbare omgeving.

Uw allround administratiekantoor

Shareworxs is het meest complete administratiekantoor voor zzp en mkb. Wij staan u bij op een manier zoals u dat wilt! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

Afspraak maken