Home > Over ons

Even voorstellen

Welkom bij Shareworxs, het meest complete advies- en administratiekantoor voor ondernemers. Gevestigd in Eindhoven, maar met een breed aanbod van diensten actief in groot gebied van Brabant, staan onze ervaren specialisten klaar voor zzp’ers, eenmansbedrijven en mkb-bedrijven. Wij hebben voor al uw vraagstukken een gedreven en ervaren specialist in huis!

Zoekt u een financieel adviseur? Gaat u een eigen bedrijf starten en wilt u weten wat uw juridische rechten en plichten zijn? Groeit uw onderneming en heeft u hulp nodig bij werving en selectie of andere personeelszaken? Shareworxs denkt graag met u mee en zoekt samen naar een oplossing die het beste bij u en uw bedrijf past.

Op elk niveau en in elke vorm kunnen wij zowel mkb-bedrijven als zzp’ers volledig ontzorgen, van kleinschalig financieel advies tot het volledig verzorgen van uw financiële controlling, boekhouding en administratie. Bovendien kunnen we u helpen met ICT-services, marketing en humanresourcemanagement (HRM). Samen gaan we voor de winst van delen! Benieuwd hoe we ook uw onderneming kunnen helpen?

Ons doel

U houdt alle focus op de hoofzaken van uw bedrijf en wij houden ons professioneel bezig met alle bijkomende zaken. U kunt 100% ondernemen en wij nemen heel veel werk en zorgen uit handen tegen lagere kosten dan u zelf zou kunnen realiseren. Dat is ‘de winst van delen’.

Afspraak maken

Ons team

Wij werken uitsluitend met professionals op hun vakgebied. Concessies op kwaliteit en beschikbaarheid zijn bij ons niet aan de orde waardoor u altijd op ons kunt rekenen. Onze mensen zijn laagdrempelig, praktisch inzetbaar en communicatief op elk niveau. Ons team wordt hierdoor uw team.

Ons netwerk

Schapen met 5 poten hebben we niet, we doen geen half werk en kennen onze grenzen. Daarom beschikken wij over een netwerk van partners die onze professionals ondersteunen en toegang geven tot kennis en ervaring van Advocaten, Accountants en Fiscalisten. Door inzet op vraag houden we de kosten laag.

Een persoonlijk
advies op maat,
met de focus op
de winst van delen.

Boekhoudkantoor