Home > Juridisch loket

Juridisch loket

Afspraken worden helaas niet altijd even goed nagekomen. Een klant die (nog) niet heeft betaald, uw hoort niets meer van een leverancier, een schadeclaim of een geschil rondom een arbeidscontract? Een conflict kan u in allerlei vormen overvallen. Wanneer u er zelf even niet meer uitkomt, is het fijn dat u kunt rekenen op juridisch advies van Shareworxs!

We onderscheiden ons door in elke situatie goed te luisteren naar het probleem van u en uw organisatie. Met een persoonlijke aanpak en onverzettelijke werklust zoeken wij proactief voor u naar de beste oplossing tegen lage kosten. Hierover communiceren we met u in begrijpelijke taal en hanteren we een zorgvuldige, discrete en gestructureerde werkwijze.

Juridisch advies op maat

Afspraken in contractvorm, de basis van elke bedrijfsvoering. Maar zoals vrijwel alles in het leven, is ook het recht onderhevig aan veranderingen. Om weer aan alle wettelijke eisen te voldoen, moet uw documentatie daarom regelmatig grondig worden gecontroleerd en waar nodig aangepast. Zo zijn u en uw organisatie altijd goed voorbereid en zelfs beschermd tegen onvoorziene omstandigheden.

Zowel zzp’ers als mkb-bedrijven kunnen in een conflict verzeild raken waarbij juridische hulp gewenst is. Bij Shareworxs kunnen onze ervaren specialisten u voorzien van deskundig advies en zelfs uw rechtspositie bepalen en eventuele belangen behartigen.

Uw allround juridisch advieskantoor

Shareworxs is het meest complete adviesbureau dat kan bijspringen op een manier zoals u dat wilt! Niet alleen met arbeidsconflicten, maar ook met zakelijke contracten en bedrijfsovername. Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Gerechtelijke zaken;
  • Ontslagzaken;
  • Incasso’s;
  • Mediation.
Afspraak maken