Home > ICT Services

ICT-Services

Dag in dag uit blindelings kunnen vertrouwen op een stabiele software-omgeving? Met de ICT-services van Shareworxs hebben u en uw bedrijf geen omkijken meer naar de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Onze gespecialiseerde professionals zorgen onder andere met applicatiebeheer en procesinrichting voor een optimale ICT-omgeving.

Programmeren laten wij graag aan anderen over. Onze expertise is de functionaliteit van uw software. Kan uw programmatuur niet wat u ervan verwacht? Op basis van uw processen en werkmethodes analyseren wij de complete inrichting. Zowel met functioneel support als gebruikerssupport kunnen wij al uw complicaties opheffen en u weer naar tevredenheid gebruik laten maken van uw software!

ICT op locatie en op afstand

Voor zowel het complete MKB als elk type zzp’er staan onze ervaren en gedreven professionals klaar met advies, analyse, training en beheer op maat! Met onze ICT-services kunnen we u zowel op locatie als op afstand volledig ontzorgen. Dat doen we in goed overleg en met heldere communicatie waarbij u altijd de controle houdt over wanneer we u van dienst kunnen zijn!

Procesanalyse? Applicatiebeheer? Issuemanagement? Shareworxs ontzorgt u precies zoals u dat wilt. Zo heeft u altijd vrije keuzes en kunt u flexibel gebruikmaken van de inzet van onze professionals. Benieuwd hoe we ook uw onderneming kunnen helpen? Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met één van onze ervaren ICT-specialisten de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget.

Uw allround softwarespecialist

Shareworxs is het meest complete advieskantoor! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Applicatiebeheer;
  • Procesanalyse;
  • Procesinrichting;
  • Issuemanagement.
Afspraak maken