Home > HRM | Payroll

HRM | Payroll

In welke situatie uw bedrijf zich ook bevindt, de personeelsadministratie gaat altijd door. Hulp nodig met arbeidscontracten, salarisverwerking, ziekteverzuim of werving en selectie? Shareworxs denkt graag met u mee en is er voor al uw personeelszaken!

Al eens nagedacht over payroll voor werknemers? Bij ons kunt u uw werkgeverschap met een gerust hart uitbesteden. De zorgplicht omtrent uw medewerkers is bij onze ervaren en betrokken professionals in goede handen. Met al onze mogelijkheden rondom humanresourcesmanagement (HRM) heeft u als ondernemer geen omkijken meer naar de risico’s en verplichtingen. Zo zijn zaken goed geregeld en behoudt u het contact tussen u en uw werknemers!

Oplossingen op maat

In welke situatie u zich ook bevindt, er is altijd wel verplicht en ingewikkeld papierwerk af te handelen. Onze vakspecialisten kijken graag samen met u naar oplossingen op maat. Waar, wanneer en hoeveel u dat wilt bieden wij ondersteuning. Zzp’er en UWV begeleiding nodig? Als ervaren werkgever te druk voor de werving van personeel? Shareworxs helpt!

Starter of ervaren? Zzp’er of draagt u als mkb-bedrijf zorg voor uw werknemers? Van kleinschalig advies tot het volledig ontzorgen van uw HRM zaken, met alles rondom personeel en administratie kunnen wij u helpen. Dat doen we altijd in goed overleg en met heldere communicatie. Wij ontzorgen, u behoudt het overzicht en de controle.

Uw allround HRM adviseur

Shareworxs is het meest complete adviesbureau dat kan bijspringen op een manier zoals u dat wilt! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Werving en selectie;
  • Payroll voor werknemer;
  • UWV begeleiding;
  • Arbeidscontracten en salarisverwerking.
Afspraak maken