Home > Financieel

Financieel

Als financieel adviseur voor zowel mkb-bedrijven als zzp’ers helpt Shareworxs u met ondernemen zonder financiële zorgen. Wij kunnen op elk niveau en in elke vorm bijspringen. Van kleinschalig financieel advies tot het volledig ontzorgen van uw financiële controlling en basisadministratie. Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met één van onze ervaren vakspecialisten de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget.

Zoekt u een administratiekantoor dat u van A tot Z kan bijstaan met de boekhouding van uw bedrijf? Of nu gaat om hulp bij uw belastingaangiften, debiteurenbeheer, administratie of loonverwerking, Shareworxs heeft voor al uw vraagstukken een gedreven en ervaren specialist in huis. Voor zowel het complete MKB als elk type zzp’er staan onze professionals altijd klaar met financieel advies op maat!

Wij ontzorgen, u behoudt de controle!

Shareworxs is er voor mkb-bedrijven en zelfstandig ondernemers zonder personeel die op zoek zijn naar een duidelijk overzicht van hun financiële situatie. Wij ondersteunen en adviseren op tal van administratieve en financiële punten. Dat doen we altijd in goed overleg en met heldere communicatie. Bovendien behoudt u de controle en heeft u met uw eigen Shareworxs portaal altijd inzicht in al uw gegevens in een veilige en betrouwbare omgeving.

Met de keuze uit onze boekhoudpakketten verzekert u zichzelf van financieel advies op maat met vaste lage prijzen. Kies voor een samenwerking met één van onze specialisaties en krijg weer meer tijd voor uw onderneming. Dat is ‘de winst van delen’!

Uw allround adviseur!

Shareworxs is het meest complete financieel adviesbureau! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Jaarrekening opstellen: belangrijk voor onder meer rapportage aan banken en de Nederlandse fiscus;
  • Fiscale aangiften en boekhouding zzp: alle mogelijke belastinggebieden behoren tot onze expertise;
  • Administratie bijhouden: verzorgen van de interne financiële administratie, maar we zijn er ook als administratiekantoor zzp;
  • Loonverwerking: we verzorgen al uw administratieve verplichtingen rondom de salarissen van uw personeel.
Afspraak maken