Home > Detachering

Detachering

Vraagt dat ene project om specifieke kennis? Noodgedwongen snel op zoek naar vervanging vanwege een langdurig zieke werknemer? Detachering van Shareworxs biedt ruime mogelijkheden wanneer uw onderneming door plotse veranderingen om snelle en vakbekwame versterking vraagt!

Uw tijdelijke invulling kan volledig door ons worden opgepakt. Wij zorgen met een vakkundige professional voor de juiste persoon op de juiste plek. Werkt u als zzp’er op locatie? Ook wanneer u werkt binnen wisselende tijden en omgevingen kunnen wij u volledig ontzorgen met detachering. Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met één van onze eigen ervaren vakspecialisten de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget.

Wij ontzorgen, u behoudt de controle!

Voor zowel het complete MKB als elk type zzp’er staan onze ervaren en gedreven professionals klaar met advies op maat! Met detachering ondersteunen en adviseren op tal van administratieve, personele en financiële aspecten. Van werving en selectie tot payroll voor werknemers, tot uw persoonlijk financieel adviseur en boekhouding zzp.

Busisness Controlling? Inkoopmanagement? ICT Procesbeheer? Shareworxs ontzorgt u precies zoals u dat wilt. Dat doen we altijd in goed overleg en met heldere communicatie. Zo heeft u altijd vrije keuzes en kunt u flexibel gebruikmaken van de inzet van onze professionals. Bovendien behoudt u de controle en heeft u met uw eigen Sharworxs portaal altijd inzicht in al uw gegevens in een veilige en betrouwbare omgeving.

Uw allround detacheringsbureau

Shareworxs is het meest complete advies- en administratiekantoor dat kan bijspringen op een manier zoals u dat wilt! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Business Controlling;
  • Financial Controlling;
  • ICT Procesbeheer;
  • Werving en selectie.
Afspraak maken