Home > Boekhoudkantoor Eindhoven

Op zoek naar een boekhoudkantoor met een persoonlijke aanpak?

Fiscale aftrekposten optimaal benutten, zeker zijn van het best mogelijke belastingvoordeel en hier zelf geen omkijken naar hebben? Bent u ondernemer in Eindhoven of omgeving en wilt u weer meer tijd voor de bezigheden waar u echt gelukkig van wordt? Shareworxs is het allround advies- en administratiebureau voor mkb-bedrijven en zzp’ers die wel wat hulp kunnen gebruiken van een ervaren adviseur! Wij kunnen u helpen bij zowel kleine financiële werkzaamheden tot de volledige financial controlling en basisadministratie van uw bedrijf. Een boekhoudkantoor in Eindhoven dat u met begrijpelijke taal graag voorziet van een oplossing op maat. Met het uitbesteden van uw boekhouding aan Shareworxs komt u nooit voor nare verrassingen te staan, maar haalt u wel optimaal resultaat voor uw onderneming!

Een allround boekhoudkantoor Eindhoven voor zzp en mkb

Een financieel gezond bedrijf vormt de basis voor krachtig en energiek ondernemerschap. Wanneer u alles onder controle heeft, geeft dit een rustgevend en voldoen gevoel. Steeds meer kloppen partijen bij u aan voor uw diensten, wat resulteert in een prachtige opkomst van uw bedrijf. Maar naar mate uw bedrijf groeit, komen er ook steeds meer (administratieve) taken bij. Het wordt lastiger om binnen hetzelfde tijdsbestek en dezelfde inspanningen het overzicht van uw financieel beheer te behouden. Gezond zijn is heerlijk en groeien is prachtig, maar vraagt dus ook om meer aandacht en inspanning. Shareworxs is een boekhoudkantoor in Eindhoven die zzp’ers en mkb-bedrijven perfect aanvoelt en begrijpt. Onze financieel adviseur heeft dan ook geen standaardpakket voor u klaarliggen, maar hoort graag uw persoonlijke verhaal aan. Op deze manier kunnen wij u helpen met een financieel advies, volledig gebaseerd op uw situatie.

Lees meer

Prettig samenwerken met een begrijpelijk en betrouwbaar boekhoudkantoor Eindhoven

Bent u op zoek naar een goede pensioenregeling of wilt u meer weten over welke verzekering het beste bij u en uw bedrijf past? Heeft u als zelfstandig ondernemer moeite met de wirwar van de vele online informatie? Wanneer op zoek bent naar een persoonlijk boekhoudkantoor Eindhoven, let dan vooral op de manier waarop u wordt benaderd. Zzp’ers en mkb-bedrijven zijn er in alle soorten en maten, hebben allen een eigen expertise en begrijpen mogelijk niet altijd de ingewikkelde taal van fiscaal vakjargon. Shareworxs is niet alleen een boekhoudkantoor dat helpt met het uit handen nemen van uw boekhouding, maar u ook graag op een begrijpelijke manier uitleg geeft over de gang van zaken. Bovendien heeft u zelf altijd zicht op uw persoonlijke situatie via uw eigen portaal. Met ‘Mijn Shareworxs’ staat u er nooit alleen voor en bent u verzekerd van een uiterst veilige en betrouwbare omgeving voor al uw gegevens. Zo werken we samen aan een gezonde financiële situatie voor uw bedrijf.

Onbezorgd ondernemen
voor zzp’ers en mkb-bedrijven

Als ondernemer in Nederland heeft u tal van financiële en administratieve verplichtingen. Zeker zzp’ers en mkb-bedrijven hebben vaak niet de tijd of de nodige kennis om de administratie goed bij te houden. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat er een deels papieren en deels digitale administratie is. De Belastingdienst accepteert overigens beide vormen, maar eist wel een heldere structuur wanneer uw gegevens worden opgevraagd. Bovendien bent u als zelfstandig ondernemer wettelijk verplicht om belangrijke documenten minimaal 7 jaar te bewaren. Sommige gegevens moet u zelfs 10 jaar bewaren. Of u nou stapels kladaantekeningen en kassabonnen heeft of werkt met digitale bankafschriften en databestanden, wij kunnen elke zzp’er en mkb-ondernemer helpen met een op uw bedrijf afgestemde advisering. Als het meest persoonsgerichte boekhoudkantoor in Eindhoven en omgeving kan Shareworxs u helpen met financieel advies, maar ook met eventuele groeiscenario’s en risicomanagement. Desgewenst kunnen wij uw voltallige administratie en financieel beheer op ons nemen, zodat u zich weer voor de volle 100% op uw onderneming kunt focussen. 

Shareworxs, meer dan alleen uw boekhoudkantoor Eindhoven

Shareworxs is het meest complete advies- en administratiebureau voor zzp’ers en mkb-bedrijven. Wij focussen ons op uw administratie, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent en wat u graag doet. Maar we kunnen uw onderneming met nog veel meer helpen dan alleen uw boekhouding. Als allround adviesbureau in Eindhoven bieden we een breed aanbod van diensten voor zzp’ers en mkb-bedrijven. Juridische hulp, ICT-services, Detachering, Payroll of marketingstrategie nodig? Wij kunnen u en uw bedrijf overal bij helpen. Maak eens een afspraak en laat onze ervaren professionals u vrijblijvend informeren over ‘de winst van delen’!

Boekhouding ZZP
Boekhouding ZZP
Boekhouding ZZP