Home > Boekhouding zzp

Shareworxs zorgt voor overzicht in uw administratie

Bent u zzp’er en niet boekhoudkundig, of wilt u er geen tijd aan besteden of wilt u zeker zijn dat u uw fiscale aftrekposten optimaal benut? Dan bent u op zoek naar een boekhouder die gespecialiseerd is in boekhouding zzp en dus bij Shareworxs aan het goede adres. Bij Shareworxs kunt u er voor kiezen om al uw administratie uit te besteden. Hierbij kunnen wij u ontzorgen in onder andere klantenfacturatie, detachering, belastingaangifte en eventueel ook uw salarisadministratie. Wij staan klaar voor iedere zelfstandig ondernemer die graag overzicht en duidelijkheid wilt in de administratie.

Benut alle fiscale aftrekposten waar u recht op heeft!

Voor zzp’ers zijn er veel fiscale aftrekposten waar u veel voordeel uit kunt halen. Voorbeelden hiervan zijn de starters en zelfstandigenaftrek, winstvrijstelling en de kleineondernemersregeling. Met de boekhouding zzp zorgt de boekhouder van Shareworxs dat alle fiscale mogelijkheden waar u recht op heeft optimaal benut worden. Shareworxs adviseert u graag over alle mogelijkheden, beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat uw gehele administratie op orde is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ondervind de gemakken van onze boekhouding voor zzp’ers

Als zzp’er bent u voor de belastingdienst verplicht uw administratie minimaal 7 jaar te bewaren. Dit kan op papier of elektronisch. Dit geldt voor notities, bankafschriften, kassabonnen, facturen, contracten enzovoort. Dit is heel veel werk! Gelukkig kan dit met boekhouding zzp bij Shareworxs overzichtelijk en online in ons Shareworxs portaal. Hier vindt u een actueel overzicht met al uw gegevens in een veilige en betrouwbare omgeving. Via ons portaal kunt u ook eenvoudig communiceren met uw vertrouwde contactpersoon. Deze specialist is op de hoogte van uw lopende zaken en kan snel al uw vragen beantwoorden.

Shareworxs is van alle markten thuis

Bij Shareworxs kunt u niet alleen terecht voor uw boekhouding zzp maar ook voor financieel advies, human resource management, personeelsadministratie, belastingaangifte, applicatiebeheer maar ook het opzetten voor starters! Wij werken uitsluitend met professionals op hun vakgebied. Hierdoor zijn concessies niet bij ons aan de orde en kunt u altijd op gedegen advies rekenen! Door ons grote netwerk van partners hebben wij toegang tot veel kennis en ervaring waardoor wij de kosten laag kunnen houden.

Boekhouding zzp op maat

Shareworxs kan boekhouding zzp ontzorgen. Wij focussen ons op alle bijkomende administratieve zaken die bij het runnen van uw eigen zaak komen kijken. Zo kunt u zich focussen op alle hoofdzaken die voor u echt belangrijk zijn. Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje in onze polissen, op basis hiervan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken en zo tot een passende oplossing komen. Dat is ‘de winst van delen’!

Boekhouding ZZP
Boekhouding ZZP
Boekhouding ZZP