Home > Advisering

Advisering

Shareworxs is hét allround advieskantoor voor zzp en MKB! Zowel startende als ervaren ondernemers staan wij graag bij met financieel, fiscaal en juridisch advies. Daarnaast bieden wij u hulp op gebied van humanresourcemanagement, payroll voor werknemers, ICT-services en detachering.

Wij spelen altijd voor de winst en uw winst is ons beste resultaat! Daar gaan we dan ook volledig voor. Onze aanpak, strategie en uitvoering laten zich niet in een hokje plaatsen. We kijken integraal naar elke organisatie en denken ‘out of the box’. We bedenken creatieve invalshoeken en zoeken naar oplossingen die het best aansluiten op u en uw onderneming. We luisteren naar uw vraagstukken en gaan een persoonlijk advies dat bij u past.

U ontzorgen met advies op maat

Op elk niveau en in elke vorm kunnen wij zowel mkb-bedrijven als zzp’ers volledig ontzorgen. Shareworxs is uw financieel adviseur, administratiekantoor en partner voor werving en selectie in één! Uw administratie bijhouden? Boekhouding zzp? Wij zijn er van kleinschalig financieel advies tot het volledig verzorgen van uw financiële controlling en administratie. Welke invulling sluit het best aan op uw persoonlijke wensen en situatie?

Bovendien kan Shareworxs van dienst zijn met advies rondom verkoop, marketing en communicatie, risicomanagement, applicatiebeheer en automatisering, en denken we zelfs mee over mogelijke groeiscenario’s, innovatie en bedrijfsovername. Wat uw probleem of vraag ook is, bij Shareworxs vindt u de oplossing.

Uw allround advieskantoor

Shareworxs is het meest complete adviesbureau dat kan bijspringen op een manier zoals u dat wilt! Van financieel advies tot het uitdenken van een marketingstrategie, onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

Afspraak maken