Home > Administratie

Administratie

Zoekt u een administratiekantoor dat u volledig kan bijstaan met de organisatie van uw bedrijf? Voor zowel mkb-bedrijven als zzp’ers kan Shareworxs de complete administratie op zich nemen. Geen omkijken meer naar facturaties? Uw belastingaangiftes en fiscale aftrekposten optimaal benutten? Wij hebben voor al uw vraagstukken een gedreven en ervaren specialist in huis.

Van kleinschalig financieel advies tot het volledig ontzorgen van uw financiële controlling en basisadministratie. Starter of ervaren zelfstandige? Ons administratiekantoor helpt u met ondernemen zonder zorgen, precies daar waar u dat wilt. Laat u deskundig adviseren en bekijk samen met onze ervaren vakspecialisten de mogelijkheden die het best aansluiten bij uw onderneming.

Wij ontzorgen, u behoudt de controle!

Shareworxs is er voor mkb-bedrijven en zelfstandig ondernemers zonder personeel die op zoek zijn naar een duidelijk overzicht van hun administratie. Van klantenfacturatie en boekhouding tot al uw personeels- en salarisadministratie. We voorzien u van deskundig advies over alle mogelijkheden. Alles wat we voor u mogen beheren, doen we altijd in goed overleg en met heldere communicatie.

Bovendien behoudt u de controle en heeft u met uw eigen Shareworxs portaal altijd inzicht in al uw gegevens, in een veilige en betrouwbare omgeving. Kies voor de samenwerking met één van onze specialisaties en krijg weer meer tijd voor uw onderneming.

Voor al uw administratie

Shareworxs is het meest complete administratiekantoor voor zzp en mkb. Wij staan u bij op een manier zoals u dat wilt! Onze specialisten zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing.

  • Jaarrekening opstellen: belangrijk voor onder meer rapportage aan banken en de Nederlandse fiscus;
  • Fiscale aangiften en boekhouding zzp: alle mogelijke belastinggebieden behoren tot onze expertise;
  • Administratie bijhouden: verzorgen van de interne financiële administratie, maar we zijn er ook als administratiekantoor zzp;
  • Loonverwerking: we verzorgen al uw administratieve verplichtingen rondom de salarissen van uw personeel.
Afspraak maken