Aanpassingen in verband met coronamaatregelen

We kunnen er niet omheen: het Coronavirus. Vanuit alle bedrijven van MVH Group, waartoe onder andere Hodak Dakmaterialen, Metaalland, Brand Hero en Shareworxs behoren, houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van de Overheid en/of RIVM en proberen hier zo duidelijk mogelijk over te communiceren. Al onze medewerkers werken nu nog niet thuis en op dit moment is voor ons ook nog geen aanleiding om onze medewerkers deels of volledig vanuit huis te laten werken. Echter, wij volgen de persconferenties en publicaties op de voet zodat we ons beleid onmiddellijk kunnen aanpassen. We houden de communicatielijnen met jullie open zodat wijzigingen welke van belang zijn direct onder jullie aandacht zullen komen.

Voorshands kunnen we niet meer doen dat dit en we beschouwen onze werkplekken vooralsnog niet als een omgeving met direct gevaar voor besmetting. Wel willen we, wellicht ten overvloede, graag iedereen erop wijzen dat strikte opvolging van de richtlijnen, voorschriften en maatregelen van de Overheid en/of RIVM strikt moeten worden opgevolgd en jullie zelf ook nauwgelet de berichtgeving moeten volgen om jezelf persoonlijk te beschermen tegen besmetting. Mijd in zowel je werk- als thuisomgeving zoveel als mogelijk fysiek contact, was/desinfecteer je handen regelmatig en hou afstand tot alle mogelijke bronnen van besmetting. Je kunt immers niet voorzichtig genoeg zijn. Mocht je onverhoopt besmet raken of in een omgeving zijn geweest waar in je directe nabijheid personen zijn geweest welke positief getest zijn op het virus en/of voldoen aan alle criteria met betrekking tot het ziektebeeld, twijfel dan niet en neem direct contact op met ondergetekende.

Kom dan niet naar je werkomgeving en wacht nadere berichtgeving thuis af. We houden in een dergelijk geval nauw contact met je om je zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen waar nodig of gewenst. We wensen jullie alle gezondheid toe en hopen oprecht dat het virus de bevolking niet verder zal treffen. We houden contact en blijven alert.

Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *